El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Muro es prepara per a la tradicional Fireta de Sant Antoni

Fireta Sant Antoni de Muro / Web Ajuntament de Muro

Entre els dies 18 i 20 de gener la localitat de Muro acollirà la Fireta de Sant Antoni, una tradició que a la vila del Comtat es remunta a l'any 1738.

El mercat medieval s'obrirà el pròxim divendres a les 18.30 h, amb la visita per part de la corporació municipal a les exposicions i els espais benèfics de la fireta, tots acompanyats pel Grup de Dolçainers i Tabaleters 'La Xafiga'. La resta de la jornada vindrà marcada per exposicions fotogràfiques, de treballs manuals, de ceràmica, i de bonsais; pel mercadet benèfic 'En Camí'; i per una discomòbil amb què concloure la jornada.

El divendres 19 de gener està prevista l'acte inaugural de la fireta, a càrrec d'una de les persones amb més edat de la localitat acompanyada de les autoritats. Tot seguit tindrà lloc l'espectacle 'Rebombori al carrer' i una partida de pilota valenciana a carrer dels xiquets del Club Pilota Muro. Per a les 19 h està programat el lliurament del premi del VII Concurs Internacional de Composició 'Vila de Muro, 2019'.

Ja de cara a l'última jornada tindrà lloc el XXXVI Aplec de danses, amb l'actuació del Grup de Danses Cocentaina, el grup 'El Baladre' de Muro, i 'La Xafigà'. Serà a les 11.30 h, mitja hora abans que tinga lloc l'Eucaristia de Sant Antoni i la tradicional benedicció d'animals. La romeria a Sant Antoni tindrà lloc a les 17 h des de la plaça de l'església fins a l'ermita de Sant Antoni.

Prement a la següent imatge accedireu a tota la programació de la Fireta.