El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Muro aprofita el confinament per a documentar les danses del Palau

Imatge de Danses Baladre

"Animeu-vos i fem d'aquest virus una història, la història de les nostres estimades Danses de Palàcio".

El Grup de Danses Baladre i els dolçainers de la Xafigà animen a la ciutadania a participar amb vídeos sobre allò que més els agrada de les danses.

La regidoria de cultura de l'Ajuntament de Muro anuncia que se suspenen les danses de Palacio, una trobada de danses al carrer que cada any se celebra a finals de maig o principis de juny. Però no poder ballar al carrer no significa que no hi haja danses. Des del Grup de danses Baladre i el Grup de Dolçainers i Tabaleters preparen uns vídeos amb tutorials i informació sobre una de les festes més antigues del municipi, i que se celebra al voltant del Corpus. Així, podran fer "tant difusió local com autonòmica i crear un fons patrimonial visual".

També animen a la ciutadania a participar amb vídeos curts on expliquen en poques paraules què és el que més els agrada de les danses. Tan sols cal tindre en compte que cal gravar en horitzontal a partir de l'altura del pit. Els vídeos es poden enviar per Whatsapp al 646 28 56 79 o 722 11 95 72. "Animeu-vos i fem d'aquest virus una història, la història de les nostres estimades Danses de Palàcio".