El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Muro, Benilloba i Banyeres traslladen al 7 de desembre el festiu perdut

Banyeres de Mariola ja té asignats nous festius

Festa el 7 de desembre a Muro, Benilloba i Banyeres de Mariola. També serà festiu el 2 de novembre a Baneres i el 14 d'agost a Muro. 

El DOGCV publica hui els canvis en els festius locals que no s'han pogut gaudir. Ja es concreta les noves dates per a Muro, Benilloba i Banyeres de Mariola, però en el cas d'Alcoi diu que depén de la proposta del consistori.

La parada que hem fet durant tres mesos ha fet que molts dies festius locals no s'hagen gaudit han quedat a espera de ser traslladats a altres dates. Doncs bé, el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana publica els primers canvis en aquestes dates, i 3 municipis de les nostres comarques ja ha concretat els dies:

  • Banyeres de Mariola canvia el 22 i 23 d'abril pel 2 de novembre i el 7 de desembre
  • Muro substitueix l'11 i 12 de maig pel 14 d'agost i el 7 de desembre. Tot i que el consistori havia demanat el 8 d'octubre.
  • I Benilloba, amb el festiu perdut del 20 d'abril, el gaudirà també el 7 de desembre.

 

En el llistat també apareixen de les nostres comarques Alcoi, que ha perdut el 25 i el 27 d'abril; i Onil, amb el 23 d'abril i el 28 de novembre. En aquests casos l'ordre diu que se substituiran pels que proposen els consistoris corresponents