El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Muro celebra el carnestoltes més multitudinari de les nostres comarques

Carnestoltes a Muro / Somosmonos
Disfresses actuals, com Donald Trump, o clàssics, com els personatges de Disney, no van faltar a la cita

Milers de persones acompanyades per moltes carrosses han desfilat per Muro. El carnestoltes ha finalitzat sense incidències. Amb diferència, és el més nombrós i emblemàtic de les nostres comarques. Donald Trump, el polèmic president dels EUA, també va estar. No sabem exactament si per participar en el Carnestoltes o per conèixer al Tio Pep

Un dels esdeveniments que més cuida Muro és el seu Carnestoltes. Amb diferència, és el més nombrós i emblemàtic de les nostres comarques, on milers de persones participen. Altre dels aspectes que fa molt vistós el carnestoltes murer són les carrosses i els grups de ball de totes les temàtiques. Pel que fa a les carrosses, moltes d'elles van sofrir els salts d'aquells que estaven sobre elles. Molts pensàvem que alguna no arribaria al final, però el carnestoltes ha acabat sense incidències.

Des de l'inici de l'Avinguda d'Alcoi fins a la Plaça del Matzem s'han vist milers de disfresses, de tots els tipus. Com ja vam avançar a ARAMULTIMÈDIA, Donald Trump, el polèmic president dels EUA, també va estar. No sabem exactament si per participar en el Carnestoltes o per conéixer al Tio Pep. Tampoc han faltat a la cita clàssics com els Village People, disfresses de Disney o tot tipus d'animals.

La música arribava des de les mateixes carrosses o amb batucades brasileres. Com no podia ser d'altra manera, la cloenda ha arribat en forma de concurs amb tres premis de 325 euros, 225 euros o 170 euros.