El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Muro celebra el primer acte de les festes de Moros i Cristians en honor a la Mare de Déu dels Desemparats amb La Publicà

Muro celebra el primer acte de les festes de Moros i Cristians en honor a la Mare de Déu dels Desemparats amb La Publicà / Muro d'Alcoi
Diumenge dia 8 a partir de migdia l'Angelet 2018, Carla Coloma recitarà els versos de l’Advocat Senabre des de les balconades de l'Ajuntament

La Publicà obri els actes de les festes de Muro en honor a la Mare de Déu dels Desemparats, el pròxim 8 d'abril a partir del migdia.

Els actes previs a les festes de Moros i Cristians de Muro comencen el diumenge dia 8 d'abril a partir de les dotze del migdia, amb La Publicà en honor a la Mare de Déu dels Desemparats.

Carla Coloma, l'Angelet 2018, a les 12 h, recitarà els versos de l’Advocat Senabre des de les balconades de l'Ajuntament, per donar inicia a la desfilada dels Publicadors infantils.

Després d'ells, desfilaran els festers de cadascuna de les 6 filaes cristianes, i després els representants de les 6 filaes de les hosts mahometanes, acompanyats per la Va unir Musical de Muro.

La desfilada discorrerà pel carrer Sant Blai, Plaça de l’Església, Music Rafael Esteve, Sant Joan, Sant Roc, l’Angel, Plaça Palacio, Dr. Fleming, Mariola, Sant Antoni, Sants de la Pedra, i acabarà en la Plaça de l’Ermita, al voltant de les 14 hores.

 

PUBLICADORS 2018

MASEROS: MARCOS OLCINA, ANTONIO RECHE, CARLOS SANTAMARIA

TEMPLARIS: MARIA MENGUAL, CAROL SANCHEZ

ARQUERS: ALICIA BOSCH, AMPARO CASCANT

CONTRABANDISTES: MARCOS CASCANT, JUAN MANUEL COLOMER

PIRATES: MANOLO MARTINEZ, JUAN BALAGUER

MARE DE DEU: OSCAR CARREÑO, JOSE MANUEL VILAPLANA

VERDS: CARLOS PLA, VICENT PLA, AARON MONTAVA

LLANA: ALBERTO SILVESTRE, JOAN GONZALBEZ

MOROS DEL RIF: ANGEL PASCUAL, ANDRES VERDU

TARIKS: AITOR BOSCH, JOSE JUAN PEREZ

MARROKS: EMILIO LARA, JOSE MANUEL LOPEZ

REALISTES: VICTOR REBAGLIATO, DAVID BALAGUER

 

PUBLIBADORS INFANTILS 2018

 

MASEROS: PAULA MOLL

TEMPLARIS: SHERINE TORRES

ARQUERS: LETI CASCANT

CONTRABANDISTES: HUGO MONCHO

PIRATES: ADRIA SANCHEZ

MARE DE DEU: JAUME TORMO

VERDS: ARIADNA SANTONJA

LLANA: GENIS GARCIA

MOROS DEL RIF: LEIRE NADAL