El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Muro obri les portes de la piscina municipal

Piscina de Muro d'Alcoi / Facilitat per Kike Pascual, Regidor d´Esports

La piscina obri a les 10 h fins a les 14.30 h, i a la vesprada des de les 15.30 h fins a les 20 h.

Muro està d'enhorabona, i és que a partir del dia de hui, la piscina municipal de Muro obri les seues portes.

A partir d'aquest 15 de juliol, la piscina municipal de Muro d'Alcoi està obrint les seues portes perquè la gent ja puga gaudir d'un bon bany on la diversió i seguretat estaran molt presents.

Pel que fa a les mesures que s'han pres, aquestes són les típiques que ja s'estan utilitzant en diferents municipis i localitats. Mesures com l'ús obligatori de mascareta; gel hidroalcohòlic a l'entrada; senyalització i inclús la norma clau, mantenir la distància de seguretat entre persones. A més a més, els mateixos encarregats de la piscina portaran a càrrec diferents neteges durant el dia, concretament unes 4, sobretot en els espais que més acumulació de gent n'hi ha, com dutxes, canviadors i altres.

Això sí, en el cas que hages anat al matí, i a la vesprada vulgues tornar, hauràs de tornar a fer el pagament, encara que aquest, per sort, és molt assequible, costant 2,40 euros per als adults.

Cal destacar que Muro d'Alcoi és una de les úniques localitats que ha obert les piscines, en el cas de Gaianes, Alcosser, Beniarrés i l'Orxa continuen tancades, per la qual cosa, des de Muro confien que molts dels ciutadans veïns aprofitaran per a fer una visita i pegar-se alguna dutxa.