El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Muro demana a l’IVACE impulsar el sector PI-3 davant la “imperiosa necessitat de sòl industrial”

Imatge facilitada per l'Ajuntament de Muro

En maig de 2022, l’Ajuntament va sol·licitar a l’IVACE que es prenga la iniciativa per desenvolupar el sector PI-3

L’Ajuntament de Muro ha demanat a l’IVACE un “impuls” per executar el sector industrial PI-3, així com el suport tècnic per a la redacció de la modificació del PGOU. Gabriel Tomàs, alcalde de Muro, assegura que aquestes reivindicacions es fan per “la imperiosa necessitat de sòl industrial al nostre municipi”.

En maig de 2022, l’Ajuntament va sol·licitar a l’IVACE que es prenga la iniciativa per desenvolupar el sector PI-3 amb l'orientació, principi i mesures de sostenibilitat ambiental, productiva i social, tant per l'actuació urbanística com per a l'execució d'obres d'edificació i instal·lacions. Segons el consistori murer, el govern autonòmic va contestar en setembre de l’any passat amb l’informe de viabilitat realitzat per l’IVACE “acceptant, a proposta d'ells, una nova delimitació dels sectors industrials PI-2 i PI-3 que faça possible la seua viabilitat”.

Tomás indica que “som un poble bàsicament industrial i necessitem que la Conselleria ens ajude a desplegar les eines necessàries per a poder oferir a les empreses espai perquè duguen a terme les seues activitats i que això reporte beneficis en forma de treball estable per als nostres ciutadans".