El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Muro demana per al 2018 el restabliment del servei nocturn d'ambulàncies

Muro demana una ambulància TNA per al servei nocturn
Consideren que el territori que abasta el servei d'Alcoi és massa ample, i atén una població envellida que reclama aquesta ambulància

L'ambulància del Centre de Salut va ser suprimida fa uns anys, i des del consistori murer consideren que el servei d'Alcoi no dóna abast per a cobrir tota la demanda. Per això, demanen per al pròxim any que es dote a Muro amb una nova ambulància no assistencial per al servei nocturn.

L'Ajuntament de Muro ha demanat de manera oficial a la conselleria de Sanitat que repose el servei nocturn d'ambulàncies no assistencials (TNA), servei que va ser suprimit fa uns anys del centre de salut local.

Des del consistori murer consideren que el territori que cobreix actualment el servei d'ambulàncies d'Alcoi és massa extens, "des d'Onil fins a Muro, i des de Banyeres fins a Planes". A més a més destaquen que es tracta "d'una població de gent d'avançada edat que necessita aquests mitjans de transport per a poder acudir de nit a un centre sanitari si així ho necessita".

Com el pròxim contracte se signarà l'any 2018, des de la regidora de sanitat de Muro aprofiten l'ocasió per a demanar que es dote al Centre de Salut del municipi "amb l'ambulància que li correspon, sent que a més a més, és de les més sol·licitades".