El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Muro donà llum verda a les millores en la caixa acústica del Centre Cultural

Centre Cultural/Ajuntament de Muro

L'Ajuntament de Muro começa les obres per a la millora de la caixa acústica del Centre Cultural amb una duració de 3 mesos i una intervenció de 150.000 euros.

L'Ajuntament de Muro ha començat les obres per a millorar la caixa acústica del Centre Cultural. Les obres tindran una duració de 3 mesos i un cost d'uns 150.000 euros. L'objectiu principal és renovar i millorar les instal·lacions culturals de la localitat de Muro.

Cal recordar que durant 3 anys el Centre Cultural ha millorat tant en accessibilitat, instal·lacions de nous espais i inclús la compra de nou equipament de so i llum que ha permès gaudir molt més de totes les instal·lacions. També s'ha creat un nou espai que ha permés traslladar l'Oficina de Promoció i Ús del Valencià.

A més a més s'ha creat un espai expositiu de l'obra i vida de l'escultor Miguel Payà, i una sala per a Pintor Jover i una avantsala dedicada al passat cinematogràfic del poble.

Segons Sergi Silvestre, el regidor de Cultura "fa anys que treballem pel dinamisme cultural del nostre poble. Un dinamisme que necessita edificis vius i dinàmics que actuen com a motor socioeconòmic de la població i, que alhora, servisquen per a acostar la diversitat cultural a la ciutadania de forma transversal i directa sense cap tipus d'impediment".