El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Muro ens preparà una serie d'activitats amb motiu de la festivitat del 9 d'octubre

Cursa Popular 2017 del 9 d'octubre a Muro / Vila de Muro

Per a la gent que puga estar interessada a conéixer totes les activitats, vos facilitem la programació completa.

Amb motiu de la celebració de la festivitat del 9 d'octubre, l'Ajuntament de Muro a preparat una programació plena d'activitats que es realitzaran entre el 27 de setembre i 13 d'octubre.

L'Ajuntament de Muro ens ha preparat una programació plena d'activitats, en la que podem trobar cinema, exposicions, esports i música, per tal de rebre amb els braços oberts al 9 d'octubre (Dia de la Comunitat Valenciana).

Algunes activitats que podríem destacar són la presentació del llibre 'Amèrica endins', de Lourdes Toledo, la qual tindrà lloc en la Biblioteca Municipal a les 20 h per al dijous 3 d'octubre; un concert realitzat per la Unió Musical, al Centre Cultural Polivalent, al dissabte 5, a les 18.30 h, i per al 9 d'octubre tindrem una Cros Popular Solidària, per a fer una recollida d'aliments, i la qual es realitzarà a les 11 h des de la plaça del Matzem. Això si, per a aquesta última és necessària una inscripció prèvia que s'haurà de fer abans del 8 d'octubre, en el Pavelló Esportiu Municipal.

Per a la gent que puga estar interessada a conéixer totes les activitats, vos facilitem la programació completa.