El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Muro ens presenta un cap de setmana sense cotxe

Muro / Obtinguda de 'Casataino.com'

La primera serà el 28 de setembre, en la que es realitzarà una volta en bici per Muro, eixint des de la plaça Matzem a les 10.30 h, amb esmorzar inclòs. I pel que fa al segon dia, el 29 de setembre es recorrerà la via verda amb bicicleta, eixint des del moll de l'estació (davant de la Xafigà), a les 9.30 h. Ara bé, per aquesta última és necessària una inscripció prèvia, amb un cost de 4 euros, i que s'haurà de fer en la Casa Ferro, abans del 26 de setembre. També inclourà esmorzar, assegurança d'accidents i transport de tornada.

Cada vegada l'ús del cotxe és més freqüent, per això, des de les localitats més properes volen incentivar a reduir el seu consum per tal de no danyar el medi ambient més del que ja està sofrint. Muro s'uneix a aquesta iniciativa i proposa un cap de setmana sense cotxe.

Cal recordar que fa uns dies s'ha celebrat el dia mundial sense cotxe, una iniciativa que intenta reduir el consum de l'automòbil i promou l'ús de vehicles públics, la bicicleta o anar a peu per tal de no continuar danyant al medi ambient.

Des de Muro també volen promoure altres formes de transport sense haver de recórrer sempre a l'ús del cotxe, per això ens tenen preparat dos activitats per al cap de setmana. La primera serà el 28 de setembre, en la que es realitzarà una volta en bici per Muro, eixint des de la plaça Matzem a les 10.30 h, amb esmorzar inclòs. I pel que fa al segon dia, el 29 de setembre es recorrerà la via verda amb bicicleta, eixint des del moll de l'estació (davant de la Xafigà), a les 9.30 h. Ara bé, per aquesta última és necessària una inscripció prèvia, amb un cost de 4 euros, i que s'haurà de fer en la Casa Ferro, abans del 26 de setembre. També inclourà esmorzar, assegurança d'accidents i transport de tornada.