El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Muro entra en la xarxa d'oficines d'assessorament jurídic gratuït

Esta setmana s'obrin tres noves oficines a Muro, Montserrat i Xàbia. I ja són 51 oficines a tota la Comunitat Valenciana. A les nostres comarques en tenim 3. 

Este mateix dimarts 10 de gener es posa en marxa l'oficina Justiprop de Muro.

La Conselleria de Justícia obrirà esta mateixa setmana una nova oficina de Justícia de Proximitat, Justiprop, a les nostres comarques, en concret a Muro.

Es tracta d'un servei gratuït on pot acudir la ciutadania en general i on s'ofereix orientació i assessorament jurídic previ a l'inici d'un procediment judicial. També es pot rebre informació sobre tràmits administratius i consultes als registres mercantil, civil o de la propietat, o altres tràmits relacionats amb el món judicial. Està finançat per la Generalitat Valenciana, i el presten  professionals de l'advocacia que atenen en dependències municipals un dia a la setmana.

L'oficina de Muro estarà en l'edifici municipal del camí vell de Setla número 15, i atendran de manera presencial tots els dimarts de vesprada.

És la tercera oficina Justiprop de les comarques. Recentment es va obrir l'oficina de Castalla, on atenen els dijous de vesprada en el departament de Serveis Socials; i ja comptàvem en una a Banyeres de Mariola, on atenen els dimecres de matí a la plaça de la Malva.