El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Muro es modernitza a través d'una aplicació mòvil municipal

La ferramenta s'anomena MunicipApp i estarà disponible en diferents municipis de la província d'Alacant, amb informació concreta de cadascun d'ells.

L'APP oferix una guia de carrers, informació de punts d'interés i turístics, notícies, esdeveniments, i també farmàcies de guàrdia. A més, compta amb una ferramenta de participació ciutadana amb què avisar de possibles incidències.

L'Ajuntament de Muro ha comptat amb la col·laboració de l'Àrea de Modernització de la Diputació d'Alacant per a implementar aquesta aplicació mòbil municipal.

La ferramenta s'anomena MunicipApp i estarà disponible en diferents municipis de la província, amb informació concreta de cadascun d'ells. Els tècnics municipals de cada ajuntament s'encarregaran de donar-li el contingut periòdicament.

El regidor de Noves Tecnologies al consistori murer, Eli Pérez, ha presentat l'APP junt amb el tècnic d'informàtica de l'Ajuntament, recordant que els establiments que no apareguen en l'APP tenen l'opció de posar-se en contacte amb l'establiment per tal de ser inclosos.

MunicipApp disposa de versió per a les dos principals plataformes mòbils: Android i IOS.