El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Muro estudia acollir-se al pla Edificant per llevar els 'barracons' del CEIP El Bracal

Primer dia de curs d'aquest 2017/2018 / AM
Les obres per construir El Bracal havien de començar a maig de 2018, però la redacció del projecte ha sofrit retards

La regidora d'Educació de Muro, Fani Juan, indica que "estan estudiant" si acollir-se a aquest pla perquè "no saben si és convenient", ja que els tràmits del Bracal estan ja "avançats". La regidora també ha contat a ARAMULTIMÈDIA que tenen present aquestes ajudes però volen "estudiar el cas particular del Bracal"

La Generalitat ha presentat el pla Edificant amb la finalitat "d'avançar en la tramitació dels expedients per les actuacions que consideren prioritaris en els seus centres educatius", segons Vicent Marzà, Conseller d'Educació. Segons l'Administració Autonòmica, 1.300 col·legis del territori valencià necessiten millores. Un d'ells és el CEIP El Bracal de Muro. Cal recordar que aquest col·legi està construït en barracons des de fa 9 anys.

En declaracions a ARAMULTIMÈDIA, la regidora d'Educació de Muro, Fani Juan, indica que "estan estudiant" si acollir-se a aquest pla perquè "no saben si és convenient", ja que els tràmits del Bracal estan "avançats". La regidora també ha contat que tenen present aquestes ajudes però volen "estudiar el cas particular del Bracal".

La redacció del projecte, segons conta Juan, hauria d'estar per a aquest mes d'octubre de 2017, però des de la direcció del centre han comunicat que els tràmits porten "dos mesos de retard".

En cas de no haver portat retard de dos mesos, el calendari programat per al CEIP El Bracal haguera permés licitar les obres a novembre de 2017 i adjudicar les obres a març de 2018. Cap al mes de maig de 2018 s'hagueren iniciat les obres de construcció del nou col·legi. Cada vegada pareix que les obres del CEIP El Bracal de Muro estan més prop, però continuen tenint retards.