El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Muro, Ibi i Cocentaina rebran els pròxims dies la visita de l'ecoparc mòbil del Consorci

La pròxima campanya de recollida tindrà lloc en maig i juny de 2019, coincidint amb la clausura del curs escolar.

Després de realitzar la seua primera parada en Alcoi durant aquest mes de setembre, l'ecoparc mòbil del Consorci del Plan Zonal de Residus 7-A2 continua el seu recorregut itinerant per diferents localitats de la província. La pròxima parada tindrà lloc a Muro, demà dia 20 de setembre a la plaça del Matzem.

Seguidament a la seua visita a Muro, l'ecoparc es desplaçarà a Beniarrés (dia 21 al carrer Rosa Escrig)
i a Sant Joan (dia 22 a la Plaça Maisonave)
. Per a la setmana del 24 de setembre l'estructura mòbil s'aproparà a Ibi, La Torre de les Maçanes, Cocentaina, Busot i Agost.

Durant la seua primera setmana d'activitat, el nou ecoparc adquirit pel Consorci de Residus Pla Zonal 7 - Àrea de Gestió A2 ha rebut fonamentalment piles, petits electrodomèstics, joguines, telèfons mòbils i taps de plàstic. L'objectiu principal de l'ecoparc és el de facilitar la recollida selectiva de més de 40 tipus de residus, és a dir, tots aquells que no es poden dipositar als contenidors convencionals.

Les accions es repetiran durant els mesos de maig i juny de 2019, coincidint amb la clausura del curs escolar, promovent així el coneixement per part dels joves d'aquest servei.

Tots aquells que facen ús del servei comptaran amb l'assessorament d'un operari que respondrà a qualsevol mena de dubte al voltant del procés, atorgant a la unitat un caràcter de sensibilització mediambiental.

Els 37 municipis que recorre l'ecoparc mòbil són els següents:  Agost, Agres, Aigües, Alcosser de Planes, Alcoleja, Alcoi, Alfafara, Almudaina, Alqueria, Balones, Benasau, Beniarrés, Benifallim, Benilloba, Benillup, Benimarfull, Benimassot, Busot, Cocentaina, Quatretondeta, Fageca, Famorca, Gaianes, Gorga, Ibi, Xixona, L'Orxa, Millena, Mutxamel, Muro, Penàguila, Planes, Sant Joan, Sant Vicent del Raspeig, Tibi, Tollos i la Torre de les Maçanes.