El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Muro inaugura el seu nou trinquet

La pilota valenciana gaudirà amb aquest escenari

El nou Trinquet Municipal de Muro, situat en el Poliesportiu de la població, va quedar inaugurat per a jugar a un esport tan valencià com és la pilota. Es va poder gaudir d'una jornada esportiva inoblidable, tant per les espectaculars partides que es van dur a terme, com per la tant esperada presentació dels membres del Club Pilota Valenciana Muro i de la seua base.

"Feia goig veure la il·lusió i les cares de plaer de la gent davant l'impressionant nivell de les partides amb que ens van delectar els diferents pilotaris, tan masculins com femenines, prova de que els veïns d'aquest poble tenien ganes de gaudir, en una nova instal·lació, d'aquest esport tan nostre i tradicional", explicava el regidor d'Esports Kike Pascual. A més, va agrair "el formidable treball que està realitzant el Club Pilota Muro, ja que a base d'esforç, tenacitat i dedicació està portant el nom de Muro a un lloc privilegiat dins del món de la pilota".

També es presentà el Club Pilota Muro, un acte emotiu i concorregut. Els més de quaranta xiquets i xiquetes que formen la pedrera del club foren els protagonistes de l'acte. "Esperem que hi haja un abans i un després amb la construcció d'aquesta instal·lació i amb les millores previstes, per a poder dotar als nostres joves pilotaris de les condicions adequades perquè perdure el nostre joc autòcton per excelència", indicà Pascual.

Les pilotaris encarregades d'encetar les partides del nou trinquet foren, per una banda Erika, Victoria i Aida, contra Amparo, Miriam i Mar, totes elles joves jugadores però de màxim nivell, a pesar de la seua curta edat.

Com a cloenda de la jornada i plat fort esportiu, es disputà una partida de jugadors d'elit professional que res havia d'envejar a les dels millors trinquets de l'actualitat: Sergio, Sanchís i Ibiza contra Tonet IV, Ian i Leandro, tots ells jugadors de màxim nivell i que deixaren bocabadats als nombrosos espectadors.