El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Muro ja coneix les propostes que es duran endavant amb els Pressupostos Participatius 2018-19

L'Alcaldesa de Muro, Jacqueline Cerdà, amb el regidor Eli Pérez.

Les xifres de participants superen les d'edicions anteriors amb un total de 335 votants, dels quals 308 ho han fet per via telemàtica.

Els tres projectes més votats inclouen la construcció d'una pista per a la pràctica d'esports urbans, aparells d'exercici físic a l'aire lliure en el poliesportiu, i l'adquisició de bancs públics per a diferents indrets de la localitat.

Aquestes tres propostes s'han de sumar a l'habilitació d'una aula municipal d'anglés amb projector, equip de so i reproductors de DVD; i a la plantada d'arbres d'ombra a la zona verda que hi ha enfront de la redona del sortidor (Av. Gandia). Malgrat que no estaven entre les més votades, les dues propostes han estat incloses per implicar quanties econòmiques menors.

El regidor de Participació a Muro, Eli Pérez, recalca que "les xifres de participants superen les d'edicions anteriors amb un total de 335 votants, dels quals 308 ho han fet per via telemàtica".

Calendari del procés

El procés va arrancar el passat 20 de juny, amb l'arreplegada de propostes fins al dia 12 de juliol i va continuar amb l'estudi i validació tècnica per part dels funcionaris municipals entre el 13 de juliol i el 6 de setembre. Del total de les 50 propostes presentades, van passar a la fase de votació 22, que han pogut ser votades del 10 al 21 de setembre per tots els empadronats a Muro majors de 16 anys. Les votacions s'han pogut fer tant al punt de votació instal·lat a l'Ajuntament com per via telemàtica.