El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Muro parla d’hàbits saludables amb l’alimentació i d’acceptació personal

També participen el centre de psicologia PensaMent i de la nutricionista Belén Llorens.

Les jornades se celebren el 21, 28 de setembre i 10 d'octubre i comptaran amb un taller sobre insatisfacció corporal, un sobre mites de la nutrició i una sessió grupal dirigida a familiars de persones amb trastorns de la conducta alimentària.

El consistori murer juntament amb l’associació comarcal Punt i Coma, han organitzat un cicle de jornades  sobre estil vida saludable en què es tractaran temes de gran interès a la societat actual com ara els trastorns de la conducta alimentària o l'acceptació personal, a més de desmuntar alguns mites relacionats amb la nutrició. També participen el centre de psicologia PensaMent i de la nutricionista Belén Llorens.

Les jornades arranquen aquest 21 de setembre a les 19:30h amb una sessió grupal per a familiars de persones amb trastorns de la conducta alimentària, al Centre Social Matzem. Serà un espai segur per compartir preocupacions i experiències juntament amb els consells de la psicòloga Maria Tarrasó de la clínica PensaMent i especialitzada en TCA. Per a participar a l’activitat es cal d’inscripció prèvia a la web o mail de l’associació (punticoma2022@gmail.com).

La propera activitat serà el 28 de setembre, també de la mà de la psicòloga Maria Tarrasó, el taller rep el títol de: D’on ve la insatisfacció corporal?  I l’objectiu és explorar l’origen de la insatisfacció corporal i compartir consells valuosos per promoure i millorar la relació amb el cos.

El cicle conclourà el 10 d’octubre amb la dietista-nutricionista, Belén Llorens, qui impartirà el taller: ‘Desmentint mites: Nutrició saludable accessible per a tots’, per aprendre a portar un estil de vida saludable.

Des de la Regidoria de Benestar Social, Rebeca Pérez, assenyala que que “hui més que mai, donar difusió i obrir espais de treballar per tractar aquest tipus de continguts és fonamental perquè la informació és el primer pas per ajudar-nos a portar un estil de vida més saludable”. Al respecte ha afegit, que “vivim en una era de sobreinformació on mitjançant les rrss ens arriben nombrosos consells i tips relacionats amb la salut, l'alimentació i l’estil de vida…, i és important saber diferenciar i poder guiar-se sempre de la mà de professionals com les que tindrem en aquestes jornades”.