El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Muro preparat per a la presentació dels càrrecs festers

Un moment de la presentació de càrrecs de les festes 2017. Imatge cedida pel consistori murer
Serà aquest dissabte 24 de març a partir de les 20 hores al Centre Polivalent de Muro

Carlos Pla i Aitor Boch representen al capità i abanderat del bàndol moro. Marcos Olcina i José Ferrer són els seus homòlegs del bàndol cristià. Els càrrecs es presentaran oficialment aquest dissabte 24 de març, quan també es presentarà la revista de festes i es descobrirà el cartell anunciador, obra de l'artista murera Rocío Castillo.

Aquest dissabte 24 de març Muro es vestirà de gala per a la presentació de la revista, el cartell i els càrrecs festers de les festes de Moros i Cristians 2018. Serà en el transcurs d'un acte presentat per Nuria Vicedo i José Antonio Reche, de les filaes Verds i Maseros.

L'acte tindrà lloc a partir de les 20 hores al Centre Cultural Polivalent de Muro i servirà per a posar cara als càrrecs festers d'enguany. Pel bàndol moro tenim a Carlos Pla com a capità de la filà Verds, i Aitor Bosch com abanderat de la filà Tariks. Per part de les tropes cristianes està Marcos Olcina com a capità dels Maseros, i José Ferrer com abanderat dels Contrabandistes. Tots, juntament amb l'Angelet, representat per Carla Coloma, seran els protagonistes de les festes en honor a la Mare de Déu dels Desemparats.

La cita d'aquest dissabte servirà també per a descobrir el cartell anunciador d'enguany, obra de l'artista murera Rocío Castillo. També el cronista de les festes, Pere Corredor, presentarà la revista del 2018.