El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Muro realitza la I edició de la carrera de patinets

Participaren xiquets de 8 a 12 anys

La I Carrera de Patinets  'Vila de Muro' va mostrar la capacitat que els xiquets tenen per a dominar el patinet en un circuit tancat fet per a aquesta competició. El circuit adaptat per a l'ocasió va estar situat a la Plaça Matzem. Els participants completaren el recorregut el més ràpid possible per tal de marcar el millor temps, ja que es tractava d'un desafiament cronometrat. 

La I Carrera de Patinets  'Vila de Muro' va mostrar la capacitat que els xiquets tenen per a dominar el patinet en un circuit tancat fet per a aquesta competició. El circuit, adaptat per a l'ocasió, va estar situat a la Plaça Matzem. Els participants completaren el recorregut el més ràpid possible per tal de marcar el millor temps, ja que es tractava d'un desafiament cronometrat

Els més hàbils i veloços triomfadors foren Luca Jordá , Joan Galdón i Alex Cerdá en la categoria de 8 a 10 anys , així com Arnau Pérez , David Galdón i Adrià Silvestre en la corresponent a 11 i 12 anys. 

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Muro, Kike Pascual, va explicar el motiu d'aquesta competició: "Hem decidit realitzar aquesta activitat perquè molts dels nostres xics i xiques utilitzen assíduament aquest mitjà de transport , ja siga per desplaçar-se o simplement per gaudir del moment ". A més, va afegir que "des de la Regidoria d'Esports apostem per tot tipus de pràctica esportiva , per minoritària que aquesta siga , perquè entenem imprescindible el foment i la promoció de qualsevol activitat física que incidisca en els hàbits saludables dels joves murers ".