El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Muro s’uneix a la campanya “Bon Profit”

Cartell de la campanya "Bon Profit"
  • La campanya consisteix en el repartiment de bosses amb tres productes gastronòmics valencians i l’elaboració d’una de les receptes que es proposen.

La campanya “Bon Profit” és una iniciativa de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies amb la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat Valenciana que està vertebrada a les oficines “Aviva”, de promoció i ús del valencià.

La iniciativa té per objectiu la promoció del valencià així com afavorir els productes valencians. Amb “Bon Profit” s'afavoreixen els productes valencians a la volta que el vocabulari gastronòmic valencià. Un total de 24 municipis de la comunitat valenciana s’han unit a aquesta iniciativa, entre els quals es troba Muro.

La campanya consisteix en el repartiment de bosses amb tres productes gastronòmics valencians: l’arròs de l’Albufera, el xocolate de Montserrat o l’oli de la Jana, i l’elaboració d’una de les receptes que es proposen.

Per a poder participar cal passar per Aviva Muro, l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià, al Centre Cultural, per a poder arreplegar els productes. Una vegada feta la recepta es podrà compartir el resultat a les xarxes socials amb l’etiqueta #bonprofitfvmp, i així compartir els resultats d’aquesta iniciativa amb la resta de la ciutadania.