El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Muro suspén les XII Hores i el Sol a Sol Esportiu

Partit de futbol al camp La Llometa de Muro.

Dos dels principals esdeveniments esportius de Muro, les XII hores i el Sol a Sol, s'han hagut de suspendre a causa de les restriccions imposades per la crisi sanitària. La seua celebració es trasllada directament a 2021.

Les XII hores esportives estaven previstes per al 23 de maig, i encara que ja es comença a albirar una desescalada en el confinament, és prompte per a autoritzar les competicions. En aquesta cita participen els jóvens esportistes del poble, menors de setze anys; totes les activitats s'haurien desenvolupat en el poliesportiu municipal.

D'altra banda, el Sol a Sol esportiu estava programat per al cap de setmana del 20 i el 21 de juny, i en ell participen esportistes de més edat; seria l'equivalent del 3D que se celebra en Alcoi. La majoria de competicions tenen lloc també al poliesportiu, encara que algunes se celebren en altres emplaçaments, com el tir al plat o la pesca, aquesta última al pantà de Beniarrés i també en Oliva.

El consistori de Muro ha donat a conéixer la notícia a través d'un comunicat, on llancen aquest missatge: "A causa de la pandèmia per la COVID-19 tot el planeta està parat esportivament i els esdeveniments esportius no es podran celebrar amb normalitat i molts se suspendran fins al 2021. Per això, us animem a totes i a tots que continueu fent esport a casa i que visqueu el dia a dia amb positivitat".