El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Muro tindrà Punt Labora

Muro / AM

Altre de les missions de LABORA és satisfer als ocupadors les seues necessitats d'ocupació, en l'àmbit de la Comunitat Valenciana.

Oferir serveis públics gratuïts que faciliten a les persones l'accés, el manteniment i la millora de l'ocupació en condicions d'igualtat és la principal missió de LABORA (l'antic Servef). El Consell vol apropar els serveis als municipis amb els Punts Labora. Muro serà una de les poblacions que en tinga.

Així, a través del Punt Labora els usuaris poden inscriure's com a demandants, consultar les ofertes d'ocupació, buscar l'Espai Labora que els correspon, renovar la seua demanda d'ocupació, consultar el currículum, generar certificats, sol·licitar formació, etc. El servei Punt Labora està dirigit a facilitar la gestió de tràmits a les persones usuàries que no disposen d'accés a internet, i per tant, als serveis en línia del portal d'ús de LABORA.


A banda de Muro, també tindran Punt Labora Benetússer, Canals i Moixent. Tots estaran col·locats en dependències municipals. La Generalitat està impulsant la implantació del Punt Labora al llarg del territori valencià per a garantir a la ciutadania la igualtat d'accés als serveis del sistema.