El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Muro torna a tindre la capitalitat del carnestoltes a les nostres comarques

Edició anterior del carnestoltes / Ajuntament de Muro
Començarà a les 19 h del dissabte 10 de febrer

Dins la notícia podeu descarregar la inscripció per participar en el concurs de disfresses, que en aquest any hi ha més de 700 euros en premis. A banda de les disfresses, individuals o en grups, també hi haurà carrosses i batucades perquè l'ambient no decaiga en cap moment. I després de la desfilada, la festa continua. El dj Santi Mataix amenitzarà la nit amb una discomòbil a la Carpa del Matzem

Febrer és sinònim de carnestoltes i a Muro se celebra un dels més multitudinaris. L'edició de 2018 arrancarà el dissabte 10 de febrer a les 19 h amb el recorregut habitual. Sota la imatge del cartell, podeu descarregar la inscripció per participar en el concurs de disfresses, que en aquest any hi ha més de 700 euros en premis.

La desfilada a Muro arrancarà des de l'Avinguda d'Alcoi / Carrer la Bola cap a les 19 h. Seguint el recorregut habitual, finalitzarà a la Plaça Matzem on es lliuraran els premis. A banda de les disfresses, individuals o en grups, també hi haurà carrosses i batucades perquè l'ambient no decaiga en cap moment. I després de la desfilada, la festa continua. El Dj Santi Mataix amenitzarà la nit amb una discomòbil a la Carpa del Matzem.

Pel que fa al concurs de disfresses, hi haurà 3 premis. El primer premi estarà dotat amb 325 euros, la segona millor disfressa guanyarà 225 euros, mentre que el tercer premi a la millor disfressa està valorat en 170 euros.