El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Muro fa un repartiment massiu de mascaretes entre la població

Pedanies i cases disseminades pel terme municipal han de demanar les mascaretes al telèfon 966516104.

Ja han iniciat el repartiment de mascaretes casa per casa, gràcies a la participació de voluntaris i la donació de material de l'empresa Karme Nature. Des del consistori recorden que és un article no obligatori però si recomanat, que ha d'anar sempre acompanyat de mesures d'higiene i distància.

L'Ajuntament de Muro ha iniciat el repartiment a tots els domicilis del municipi de mascaretes de protecció. S'ha sectoritzat les diferents zones del poble i un grup de voluntaris passa casa per casa. Part de les mascaretes s'han aconseguit gràcies a la donació de material per part de l'empresa Karme Nature, i la confecció per part de voluntaris "en un esforç lloable i desinteressat en benefici dels veïns i veïnes de Muro".

Kike Pascual, regidor de Sanitat, diu que han considerat "convenient" fer aquest repartiment massiu de mascaretes, però recorda que "són un element complementari de les vertaderes mesures de provada eficàcia enfront de la Covid-19, que són respectar les distàncies de seguretat i la higiene de mans".

Atenció, perquè també hi ha mascaretes per a les pedanies i cases disseminades pel terme municipal, però han de demanar-les al telèfon 966516104.