El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Música, danses i cercavila per inaugurar el XXXI Betlem Parroquial Santa Rosa a Alcoi

Inauguració del betlem / Ass. Betlemista Santa Rosa
Ubicat a les oficines de Caixa Ontinyent al Carrer Ibi, 1

Encara es pot participar en el 5é concurs betlemista Ciutat d'Alcoi. Cal recordar que l'exposició d'escenografies betlemistes de l'Església de Santa Maria es pot visitar fins al 7 de gener

L'Associació Betlemista Santa Rosa continua les seues activitats al voltant del Nadal Alcoià. Aquest divendres 8 de desembre s'ha inaugurat el betlem del barri de Santa Rosa, en les oficines de Caixa Ontinyent (Carrer Ibi, 1). A banda de la inauguració, ha tingut lloc la Missa de la Puríssima i una cercavila acompanyat pels grups Barxell i la Degollà. També hi ha hagut danses a càrrec de l'Escola de Dansa del Romeral. Cal recordar que l'exposició d'escenografies betlemistes de l'Església de Santa Maria es pot visitar fins al 7 de gener. Aquest i tots els actes els podeu consultar en el programa que ha organitzat l'Associació Betlemista Santa Rosa, en l'arxiu adjunt sota les fotografies de la notícia.

El dimarts 2 de febrer es compliran 10 anys des que la comissió del betlem de Santa Rosa es constituirà en una associació civil en l'àmbit de Comunitat Valenciana i com a membre de ple dret de la Federació Espanyola de Betlemistes. Encara es pot participar en el 5é concurs betlemista Ciutat d'Alcoi. La data final per poder-se presentar és el dilluns 18 de desembre i que les inscripcions es poden recollir i entregar a qualsevol de les oficines de Caixa Ontinyent d'Alcoi.

El Betlem Parroquial ha sigut beneit parroquial per part de l'arxipreste i rector de Santa Rosa, José Juan Crespo. Hi han assistit regidors de la corporació municipal. Raül Llopis, regidor de Festes, i Paco Guillem, president de l'associació, han destacat la gran tasca de l'associació betlemista Santa Rosa pel bé del Nadal Alcoià i els dos han realçat la novetat de l'exposició de betlems muntada per aquest grup pessebrista a l'església parroquial de Santa Maria.

Segons conta la mateixa associació, el betlem parroquial Santa Rosa va nàixer d'un grup de la parròquia de Santa Rosa ara fa 31 anys. I sempre ha sigut molt visitat donat que, no fa massa anys, llevat del Tirisiti i algun particular, no hi havia betlems monumentals visitables a la ciutat.