El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'Música de cine' de la mà dels Amics de la Música

El regidor de Cultura (centre) presenta el concert en companyia de directius de l'Associació Amics de la Música.

Les entrades es poden adquirir a través del servei ticketalcoi, o en les oficines de l'Associació Amics de la Música (carrer Santa Lucía, 3 - baix) en horari de 17.30 h a 20 h.

El dissabte 16 de març l'Associació Amics de la Música porta al Teatre Calderón el concert 'Música de Cine', un espectacle amb cançons representatives del sèptim art que s'interpretaran en format operístic i simfònic.

Més de cent quaranta artistes sobre l’escenari interpreten aquest concert dedicat a memorables bandes sonores de pel·lícules ben reconegudes com ara ‘Rebecca’, ‘El Padrino III’, ‘Excalibur’, ‘Ben-Hur’, ‘Bailando con lobos’, ‘Los puentes de Madison’, ‘Cinema Paradiso’, ‘Salvar al soldado Ryan’, ‘ET el extraterrestre’, ‘La conquista del paraíso’, ‘La lista de Schindler’ i ‘Piratas del Caribe’.

L'orquestra resident de l'associació, la St. George Symphony Orchestra, comptarà amb la col·laboració de l'Orfeó Crevillentí. També intervindran el violinista Evgeni Moryatov, el pianista Francisco Cholbi Llobel i la soprano Teresa Albero, tots sota la direcció de Francesc Estèvez.

Clica en la imatge de sota per a descarregar el programa de mà del concert.

                                            

Programació 2018/2019

Dins de la programació per a la present temporada també s'inclou per al dia 13 d'abril un concert de l'Euskadi Kammerphilarmonia, qui en companyia del violinista Gernot Winischhofer interpretarà peces de Bach, Shostakovitch i Chaikovski. Un dia abans, el 12 d'abril, està previst que el violinista austríac oferisca una classe magistral als alumnes del Conservatori d'Alcoi; serà en el col·legi La Salle.

Per al 20 d'abril la programació inclou l'emblemàtic Rèquiem de Mozart, interpretat pel Cor de Cambra de València, i l'Orquestra de Cambra Eutherpe.