El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Música de festes, Neus Ferri i Vicent Torrent entre les propostes d’este trimestre al Teatre Calderón

Es pot consultar tota la programació i informació de les obres de teatre i concerts ací.

El mes d'abril els espectadors podran assistir a concerts d'exaltació de la música festera, així com a l'obra 'Soc una nou' de Zum Zum Teatre i la presentació del nou disc de Neus Ferri. A partir de maig, hi haurà gran varietat d'homenatges, música i teatre.

El Teatre Calderón acaba de presentar la nova programació d’abril, maig i juny amb propostes variades de música i teatre.

La primera d’elles es tracta d’una representació de Zum Zum Teatre, ‘Soc una nou’, el 8 d’abril a les 18h. El mes d’abril està de forma majoritària destinat als Concerts d’Exaltació de la Música Festera. I conclou amb la presentació del nou disc de Neus Ferri. L’artista alcoiana porta ‘Llar’ per parlar de la seua família després de dos anys durs on la pandèmia ha calat a tots.

El mes de maig arranca amb un Homenatge a Sofía Loren, de la mà de l’Orquestra ADDA, dirigida pel fill de l’actriu, Carlo Ponti Jr. L’esdeveniment tindrà lloc el dimecres 11 de maig a les 20:15h.

A continuació el divendres 13 de maig a les 20:30h el músic valencià Vicent Torrent torna a l’escenari per presentar ‘Racons i Cançons’, un relat musical i la història de tota la vida dedicada a la música tradicional valenciana.

El dissabte 14 de maig a les 19:30h i organitzar des de l’Associació d’Amics de la Música es retrà un homenatge a Amando Blanquer amb un concert per part de la Banda Municipal de Bilbao.

Li seguiran al mes de maig:  ‘Desconcerto’ de l’Orquesta de Cambra de l’Empordà, ‘La lluvia amarilla’ de Julio Llamazares, ‘Ambulant’ de La Fam Produccions, ‘Cigarreras’ de la mà de Contra Producciones, ‘Eclipse Total’ de El Pont Flotant i ‘La mirada de eros’ de la mà de Teatro Tribueñe.

Es pot consultar tota la programació i informació de les obres de teatre i concerts ací.