El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Música en directe i esport per a acomiadar l'any en Alcoi

La XIV edició de la Sant Silvestre Alcoiana i l'actuació musical dels conjunts 'Ceda el Paso', Rêve Disco Club i DJ Damián, seran cites que marquen la festa de cap d'any en Alcoi.

La XIV Sant Silvestre Alcoiana començarà a les 16.30 h amb la carrera dels més xicotets que tindrà lloc al parc Cervantes. A les 18 h començarà la prova sènior també amb eixida des del parc de Cervantes, podent participar disfressats, ja que les millors disfresses tindran premi.

La recollida de dorsals tindrà lloc, en el Centre Comercial Alzamora en horari de dilluns 30 de desembre de 18.30 a 21 h, mentre que dimarts 31 de desembre serà d'11 a 14 h. A més en la zona d'eixida demà des de les 16 h fins 30 minuts abans del començament de la prova.

Festa en la plaça d'Espanya

La plaça d'Espanya acollirà com els últims anys la festa de Cap d'Any. Davant l'Ajuntament hi haurà un escenari on actuarà 'Ceda el Paso', Rêve Disco Club i DJ Damián. Aquest últim actuarà també com animador de la festa que començarà a les 23.45 h.

A més de la música en directe, també serà novetat la col·locació una barra on es vendran begudes. Com ja és habitual hi haurà servei de ludoteca en l'Àgora. El trànsit es tallarà de 23 a 4.30 h, sent l'últim servei d'autobús a les 22 h.