El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Música i ambient festiu per a celebrar el cap d'any a Ibi amb els més joves

L'antiga fàbrica Rico a Ibi serà l'escenari elegit per a celebrar la nit de cap d'any a Ibi. Una nit que estarà plena de música, festa i bones activitats.

Des de la regidoria d'Infància, Adolescència i Joventut de l'Ajuntament d'Ibi s'ha organitzat per una nit de festa light perquè els joves puguen acomiadar l'any amb música i ambient festiu concorde a les seues edats.

L'esdeveniment serà el dia 31 de desembre a les instal·lacions de l'antiga fàbrica Rico i poden anar tots els joves menors de 18 anys amb entrada lliure i gratuïta.

Després de festejar l'any nou amb la família o amics, aquesta antiga fàbrica s'obrirà en finalitzar les campanades i tancarà a les 4 de la matinada.

L'edil de l'àrea, M.ª José Herrero diu que “després de l'èxit del passat any tornem a organitzar aquesta alternativa per als nostres joves, menors de 18 anys, que per edat ja no utilitzen les instal·lacions del Casal Jove però que tampoc aconsegueixen la majoria d'edat per a poder entrar en pubs o un altre tipus d'establiments. Volem que aquests joves puguen anar-se havent sopat a un lloc en condicions on poder ballar, estar amb els amics i acomiadar l'any en un ambient per a ells amb gent de la seua mateixa edat”

Tot el qui vulga anar, gaudirà de bona música, barra lliure amb begudes sense alcohol i un xicotet ressopó.