El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

Arriben els dies grans de la Setmana Modernista d'Alcoi. El cap de setmana del 20 al 22 de setembre, el poble d'Alcoi canvia d'època i es trasllada al segle XX. Per anunciar-ho, el periodista Aimar Bretos és l'encarregat de fer el pregó d'aquesta tercera edició. 

Més informació

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

Música i ambient festiu per a celebrar el cap d'any a Ibi amb els més joves

L'antiga fàbrica Rico a Ibi serà l'escenari elegit per a celebrar la nit de cap d'any a Ibi. Una nit que estarà plena de música, festa i bones activitats.

Des de la regidoria d'Infància, Adolescència i Joventut de l'Ajuntament d'Ibi s'ha organitzat per una nit de festa light perquè els joves puguen acomiadar l'any amb música i ambient festiu concorde a les seues edats.

L'esdeveniment serà el dia 31 de desembre a les instal·lacions de l'antiga fàbrica Rico i poden anar tots els joves menors de 18 anys amb entrada lliure i gratuïta.

Després de festejar l'any nou amb la família o amics, aquesta antiga fàbrica s'obrirà en finalitzar les campanades i tancarà a les 4 de la matinada.

L'edil de l'àrea, M.ª José Herrero diu que “després de l'èxit del passat any tornem a organitzar aquesta alternativa per als nostres joves, menors de 18 anys, que per edat ja no utilitzen les instal·lacions del Casal Jove però que tampoc aconsegueixen la majoria d'edat per a poder entrar en pubs o un altre tipus d'establiments. Volem que aquests joves puguen anar-se havent sopat a un lloc en condicions on poder ballar, estar amb els amics i acomiadar l'any en un ambient per a ells amb gent de la seua mateixa edat”

Tot el qui vulga anar, gaudirà de bona música, barra lliure amb begudes sense alcohol i un xicotet ressopó.