El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Música Indie i espectacle de llums per a acomiadar l'any. Parlem amb el regidor Raül Llopis

L'Ajuntament d'Alcoi ha tornat a apostar per una gran festa a la plaça d'Espanya per a donar la benvinguda al nou any. Sessions de música a càrrec de quatre DJ's, concurs de disfresses, espectacle de llums... tot açò i més és el que s'ha preparat per al 31 de desembre a partir de les 22 h. Hem parlat amb el regidor de Festes de l'Ajuntament d'Alcoi, Raül Llopis, perquè ens parle de totes les novetats de l'última festa de l'any 2018.

Llopis ha remarcat que enguany es tornaran a realitzar projeccions lumíniques sobre la façana de l'Ajuntament, el qual suposarà un contrapunt visual a les sessions de 4 disk jockeys: DJ Freazer, Isma El, Reve Disco Club i Sergio Miro. Ja que s'espera la presència de moltes famílies a la plaça el dia 31, l'Ajuntament ha habilitat una gran ludoteca infantil a l'Àgora perquè els infants s'entretinguen mentre els pares gaudeixen de la festa de cap d'any.

D'altra banda es tornarà a repetir el tradicional concurs de disfresses que contemple un primer premi valorat en 300 €, i un segon que inclou un lot de copes. A més hi haurà cotilló per a tots els xiquets i xiquetes.