El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Música, teatre i natura per a finalitzar la setmana

"Cositas Buenas", concert de jazz fusió flamenc

El divendres 23 es podrà gaudir del teatre de carrer (R)MINDS. El dissabte 24 tindran lloc dos concerts: un l'Associació Musical Serpis d'Alcoi i l'altre de jazz fusió flamenc "Cositas Buenas" . El diumenge 25 serà l'última visita guiada a La Sarga.

La programació de Viu l’Estiu està ja arribant al seu final. Aquest cap de setmana és l’últim que es podrà gaudir dels espectacles de dansa i música a l’aire lliure i de les visites guiades per la natura del nostre entorn.

El pròxim divendres 23 de juliol a les 21:00 h en la Plaça Ramón y Cajal, tindrà lloc el teatre de carrer (R)MINDS produït per l'Institut Valencià de Cultura. L’espectacles és “una peça de carrer itinerant en què el moviment i la dansa provoquen un diàleg entre el pensament i l'acció, entre allò individual i la col·lectivitat, entre allò essencial i l'accessori de les vides que caminen”.

El dissabte 24, per una banda es podrà gaudir de la música de banda amb el concert que donarà l'Associació Musical Serpis d’Alcoi a les 20:30h en l’amfiteatre Amando Blanquer. Per una altra banda, a les 20:00h hi haurà un altre concert en el pati de l’IVAM CADA. En aquest cas el gènere musical serà jazz fusió flamenc, amb l’espectacle “Cositas Buenas”. L’entrada és gratuita, però hi ha que adquirir la invitació en el següent web.

A més, el diumenge 25 de juliol tindran lloc les últimes visites a les pintures rupestres de La Sarga. Els torns de les visites seran a les 10,11,12 i 13h i es pot reservar la visita en el següent web.