El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Músics i veus d'Alcoi estrenen una versió de 'Heroes' de Bowie des del confinament

  • Doncs l'alcoià  Gilberto Dobón, ha convoiat un bon grapat d'artistes, cantants i altres músics de la talla de Neus Ferri, Xavi Castillo, Jesús Lara, el grup Júlia o Xavi Mira per a gravar des de la distància una versió que promet.

Molts amants de la música estaran d'acord a tirar com a himne del confinament i la pandèmia la gran peça composta per David Bowie, 'Heroes' el 1977. Si ets un d'ells, has de saber que aquest dissabte a les 12 per YouTube, músics, cantants i artistes alcoians estrenen una versió que té molt bona pinta.

'Heroes' de David Bowie, un clàssic imprescindible del pop rock contemporani que tot amant de la música ha escoltat i xiuxiulejat alguna vegada en la vida. Un tema amb molta història i moltes històries perquè descriu el desafiament de dos amants en un banquet al costat del mur de Berlín. El mateix Bowie va insinuar que en realitat parlava de la seua amant. Independentment de les persones que inspiraren la cançó, la realitat és que és una de les més conegudes i la més versionejada d'aquest genial músic que va morir el 2016.

Doncs l'alcoià Gilberto Dobón, ha convoiat un bon grapat d'artistes, cantants, artistes i altres músics de la talla de Neus Ferri, Xavi Castillo, Jesús Lara, el grup Júlia o Xavi Mira per a gravar des de la distància una versió que promet.

De moment, Gilberto Dobón, coordinador i editor del vídeo-clip, ha anunciat per les xarxes socials que aquest dissabte 9 de maig s'estrenarà a les 12 hores.

Participants

 

Mescla i mastering: Álvaro Delgado, de www.proonlinemixing.com

Direcció musical: Jesús Lara

La Banda:

Xavi Castillo, Veu
Xavi Mira, Veu
Neus Ferri, Veu
Estela Tormo, Veu i bases percussió
Lidia Vila, Cors
Jesús Lara, Guitarres 
Ilia Barrachina, Baix
Gilberto Dobón, Teclat
Àlvaro Delgado, Guitarra

Meritòrios de cámera: Dimas Lara i Beatriz Pintado

Coordinació i edició de vídeo: Gilberto Dobón