El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Mutua Levante dirà adéu l'any 2020 en Àpunt

Aquest anunci serà la guinda del pastís de la campanya nadalenca de Mutua Levante.

L’últim anunci que emetrà Àpunt abans de les campanades serà l’espot publicitari de la campanya “El valor de les coses xicotetes” de Mutua Levante.

L'empresa alcoiana Mutua Levante serà l'encarregada de tancar la publicitat de l’any 2020, serà l’últim que veuran tots els espectadors de la Comunitat Valenciana que vegen les campanades en àpunt.


“El valor de les coses xicotetes”, aquest és el missatge de l’espot. Ha sigut un any de grans reptes per a tots, hem hagut d'aprendre a viure tancats en les nostres cases amb la incertesa de quan podrem tornar a veure a les nostres famílies, als amics, sense poder eixir i respirar l’aire pur i sense tantes i tantes coses que és impossible nomenar-les totes. Però el que més hem aprés és a gaudir com mai de les coses xicotetes, detalls als quals mai hem prestat atenció, però que sempre et trauen un somriure. Com un café ben calentets en casa, o de reprendre aquell hobby que tenies oblidat per falta de temps, de cuinar, de dedicar-nos temps a nosaltres mateix...


Amb aquest anunci Mutua Levante vol que tots ens parem a pensar sobre les xicotetes coses, que aquest any hem valorat més que mai, i que ho fem abans de donar la benvinguda a un any, que encara que no serà perfecte, segur ens permetrà continuar gaudint de les coses importants.