El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Mutua Levante i el CF Ciudad d’Alcoi potencien el futbol base amb un conveni de col·laboració

Presentació del conveni / AM

Té durada d'un any, però la idea de les dos parts és que es prorrogue. 

Mutua Levante continuarà apostant per l’esport amb la signatura d’un conveni de col·laboració amb el Club de Futbol Ciudad d’Alcoi. La firma s’ha produït a les instal·lacions de la Plaça Espanya i l’objectiu és potenciar el futbol base i el femení.

L’acord és per a un any, però ambdues parts tenen la intenció de continuar amb aquest conveni durant més anys. Xavier Cortés, en representació de la companyia d’assegurances, destaca la importància de l’acord, ja que està molt alineat amb la seua idea “d’empresa socialment responsable”. Cal recordar que també col·laboren amb altres entitats esportives d’Alcoi com la Unió Ciclista Alcoi femení i el Club Noubrot de Bàsquet.

Per part del CF Ciudad d’Alcoi, Julian Cerdá ‘Juli’ ha agraït la col·laboració sobretot perquè es tracta de futbol base. El futbolista, que actualment juga a l’Ontinyent 1931, ha indicat que els xiquets “no saben si arribaran a ser futbolistes en el futur, però persones seran tota la vida”. Aquest club compta amb 24 equips i també amb secció femenina.

A banda de Xavi Cortés i ‘Juli’, en la presentació de l’acord han estat Paco García, coordinador del club de futbol, i la responsable d’atenció al client de Mutua Levante, Ana Jiménez.