El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'Mybeeway' aconsegueix el primer premi del VI Concurs Start UPV Campus d’Alcoi

El VI Concurs Start UPV Campus d’Alcoi ha repartit sis premis que sumen un total de 2.000 €.

S'han presentat un total de 13 projectes al concurs del Campus d'Alcoi de la UPV, que ha acabat guanyant Mybeeway. Una proposta que incorpora tecnologia 3D i ofereix una solució per fer coses de profit en casa amb tot el temps lliure que ens ha “donat” la pandèmia.

El Campus d’Alcoi de la UPV ha celebrat la sexta edició del concurs que premia les idees de projecte d’empresa. Organitzat per IDEAS UPV es valora la innovació de les propostes, l’adaptació davant de la covid-19, la viabilitat real que tenen, la capacitat de crear ocupació i la implicació dels creadors per a dur la idea a terme. 

Aquest any el concurs ha rebut 13 propostes emprenedores entre les quals ha sigut premiada en primera posició 'Mybeeway'. Un projecte que naix per buscar entretenir i fer coses de profit en casa en temps de la covid utilitzant tecnologia 3D“Mybeeway és una manera d'evadir-se d’aquesta desafortunada situació, afavorint així el des-estrès, la psicomotricitat i el vincle familiar. A 'Mybeeway' proporcionen totes les eines necessàries perquè l'usuari cree el seu propi producte de decoració, únic i personalitzat", segons han explicat els seus creadors, Alberto Madrero i Pablo Palomares.

Madero i Palomares no han sigut els únics guanyadors del certamen, Carlos Guerrero i Santiago Quintero també han sigut reconeguts amb el segon i el tercer premi respectivament. La proposta d’Isabel Bellido ha rebut el quart premi. I, per últim, hi ha hagut un doble cinquè guardó, per una banda al projecte d’Alan Pau Moreno i per altra al de Michael Stiwen Olarte i Jennifer Rocío Jurado.