El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nacho Cantó deixa el Deportivo Ontinyent i apunta al Muro de Preferent

  • El tècnic d'Alcoi havia donat el seu vist-i-plau per a renovar per al Deportivo Ontinyent
  • El club ontinyentí poria anunciar esta mateixa vesprada el nou entrenador

Quan tot semblava que la relació entre el Deportivo Ontinyent i Nacho Cantó anava a perdurar almenys una temporada més, el tècnic Alcoià ha decidit canviar d’aires.

Una decisió sorprenent perquè l’entrenador d’Alcoi fou el primer en acceptar la renovació i sobretot perquè la confecció de la plantilla de la pròxima temporada estava supervisada per ell junt a la direcció del club.

Tot i que encara no hi ha res confirmat, sembla que serà el Muro CF, equip que milita a la Regional Preferent, el destí final del ja exentrenador del conjunt de la Puríssima. Mentrestant, la direcció esportiva maneja diferents opcions per a cercar el substitut de Nacho Cantó en la banqueta del Deportivo Ontinyent i en les pròximes hores es podria tancar l’acord amb un nou entrenador per a la temporada vinent que podria anunciar-se esta mateixa vesprada.

El ja exentrenador del Deportivo Ontinyent ha deixat clar que es tracta de una decisió ‘purament esportiva’ i que se’n va amb un missatge d’agraïment a ‘tots els estament del club, personal, treballadors, jugadors, entrenadors i jugadors de la base, pares, etc’. Per la seua banda, el president del Club Deportivo Ontinyent Esport Base, Miguel Ángel Molina no ha amagat que la noticia ha estat ‘una sorpresa, no s’ho esperàvem perquè ja havia renovat, però vaig parlar amb Nacho i va considerar que és una porta que se li obria per la qual cosa, i  lamentablement, no podrem comptar amb ell’.