El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nacho Blasco i Robert Sanchís dirigrian el senior masculí del Nou Bàsquet Alcoi

Robert Sanchís i Nacho Blasco / Nou Bàsquet Alcoi

Robert Sanchís serà jugador i entrenador

La temporada 2019-2020 del Club Nou Basquet Alcoi comença a prendre forma. Nacho Blasco i Robert Sanchís (aquest segon com a jugador i entrenador), dirigiran al sènior masculí que ha mantingut la categoria autonòmica. Pel que fa a la direcció esportiva del club, continuarà Lirios Rovira.

Mai se sap com acaba una temporada, però si el començament és de qualitat, hi ha moltes possibilitats d'acabar bé Robert Sanchís i Nacho Blasco dirigiran el sènior masculí del Nou Bàsquet Alcoi. Blasco aportarà la seua experiència a la banqueta. A més té un complet currículum en estudis de bàsquet.


Pel que fa a Robert Sanchis, compaginarà la banqueta amb la pista. Ell va dirigir a l'equip sènior fa dues temporades. La seua titulació com a entrenador de nivell 2 i els seus estudis sobre activitats físiques i esports, el fan un candidat perfecte per estar en la part tècnica de l'equip.


La direcció esportiva és cosa de Lirios Rovira


Una temporada més, Lirios Rovira seguirà al càrrec de la direcció esportiva del club. Serà la seua temporada ostentant aquest càrrec. Segons indica el comunicat del club, "la directiva està molt contenta amb la seua tasca i és per això que confien un any més que porte les regnes del club a nivell esportiu".