El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

‘Nadal a principis del segle XX’ és el nou curtmetratge presentat des del Grup de Recreació Alcoy Modernista

Amb motiu de la proximitat de les dates nadalenques, el Grup de Recreació Alcoy Modernista, ha llençat un curt metratge que va ser presentat el passat dissabte al matí en la Fundación Mutua de Levante. Es tracta d'un vídeo realitzat per SomosMonos que representa escenes d'un barri humil de la ciutat en època modernista en temps de nadal.

El Grup de Recreació Alcoy Modernista ha presentat un nou curtmetratge amb la proximitat de les dates nadalenques. El curt ‘Nadal a principis del segle XX’ va ser presentat el passat dissabte al matí a la sala d’exposicions de la Fundació Mutua de Levante. Es van realitzar tres passes, un per a autoritats i premsa i dos per a públic general. Des de l’organització destaquen que l’acollida va ser un èxit.

El vídeo ha sigut realitzat per SomosMonos i dura 13 minuts. Recrea el temps del nadal en un barri humil de la ciutat de l’època. Les escenes discorres a la seu de l'Associació Cultural Samarita i a alguns carrers del centre d'Alcoi.

Han participat en la gravació moltes entitats de la ciutat com el Grup Cantores de Alcoy, membres de la Societat El Trabajo, xiquets del grup de teatre Amor-Discos, Orchestalia i la soprano Gemma Soler i Moisés Olcina.

Per a la realització del vídeo s’ha fet un treball previ d’investigació i estudi per a poder recrear de la manera més fidel possible els ambients i les escenes, així com el vestuari.

Des de l’entitat ja havien fet una recreació anterior, coincidnt amb el període de restriccions per la crisis del covid-19. Es pot veure al canal de Youtube de l’associació.