El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Naiara Davó formarà part de la gestora de Podem al País Valencià

Naiara Davó / AM

Alguns diaris parlen de Davó com la favorita a succeir a Antonio Estañ en la Secretaria General de Podem al País Valencià.

L'alcoiana Naiara Davó és una de les persones que formarà part de la gestora que estiga al capdavant de Podem al País Valencià. La notícia s'ha donat a conéixer després que el líder dels morats valencians, Antonio Estañ, haja renunciat al seu càrrec de Secretari General i haja deixat el partit en mans de la gestora.

Estañ ja havia anunciat les seues intencions de deixar el partit el passat mes de juliol, de cara a la celebració d'una Assemblea Autonòmica Ciutadana, la qual es va haver d'ajornar a causa de la repetició electoral. Fins que se celebre aquesta III Assemblea Autonòmica Ciutadana, serà una gestora qui adopte el control del partit. L''equip tècnic' del que parla Podem en un comunicat, estarà format entre altres per l'actual síndica de la formació morada a les Corts Valencianes, Naiara Davó

De fet, alguns diaris ja parlen d'ella com la favorita per a succeir a Estañ en la Secretaria General de Podem. La seua hipotètica designació s'hauria de donar durant la celebració de l'Assemblea Ciutadana Autonòmica, on també s'hauran de definir les línies estratègiques de la formació per als pròxims anys.

Recordem que Davó va encetar la legislatura com a portaveu del grup municipal de Podem en l'Ajuntament d'Alcoi, però que va abandonar el seu càrrec de regidora per a convertir-se en portaveu del grup parlamentari de Podem en les Corts. El seu salt a la política autonòmica es va donar gràcies a la renúncia de l'acta per part de Rubén Martínez Dalmau per tal de convertir-se en vicepresident segon del Consell i titular de la cartera d'habitatge.