El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Naiara Davó i Andreu Bernabeu, candidats a la Secretaria General de Podem Alcoi

Naiara Davó i Andreu Bernabeu, els dos candidats a la secretaria general de Podem Alcoi
Fins a principis de juny hauran d'aconseguir avals. De l'11 al 18 de juny, les votacions

Naiara Davó apunta que "hem de consolidar Podem als municipis, per poder desenvolupar un projecte de canvi que supose millores reals en la vida de les veïnes i veïns. Podem Alcoi ha de ser un instrument al servei de les persones, que marque el rumb per a l'Horitzó 2019". L'altra candidatura a la Secretaria General de Podem Alcoi és la d'Andreu Bernabeu, el qual indica que "la meua intenció és assentar i enfortir Podem en la ciutat, i treballar colze a colze amb la societat civil alcoiana, per fer de la nostra una ciutat millor"

Després que finalitzara la fase d'inscripcions de candidatures aquest divendres 27 d'abril, les dues que s'han presentat han sigut la d'Andreu Bernabeu i Naiara Davó, actual regidora de Guanyar Alcoi. Fins a principis de juny s'inicia un procés de captació d'avals i les votacions se celebraran de l'11 al 18 de juny, segons la formació morada.

Naiara Davó apunta que "hem de consolidar Podem als municipis, per poder desenvolupar un projecte de canvi que supose millores reals en la vida de les veïnes i veïns. Podem Alcoi ha de ser un instrument al servei de les persones, que marque el rumb per a l'Horitzó 2019". L'altra candidatura a la Secretaria General de Podem Alcoi és la d'Andreu Bernabeu, el qual indica que "la meua intenció és assentar i enfortir Podem en la ciutat, i treballar colze a colze amb la societat civil alcoiana, per fer de la nostra una ciutat millor".

Pel que fa al territori valencià hi ha 45 municipis que renovaran els seus òrgans interns. En tot el territori espanyol, hi ha més de 219 municipis, segons dades de Podem.