El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

El Deportivo està imparable i camina amb pas firme cap a la promoció d'ascens. Cert és que no estem ni en novembre, però la solvència, les possibilitats, el fons d'armari i la forma física de l'equip és envejable. L'Acero de Sagunt ha estat la víctima aquest diumenge, i ha incomodat els de Parras. Però amb el 2 a 0, s'ha acabat la història. Pau Franch ha fet un 'hat-trick'.

Més informació

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

Naiara i Podem celebren el seu acte central amb el suport de Martínez Dalmau

Naiara Davó: "Necessitem un govern fort i ampli que puga atendre les necessitats de la gent."

Acte central de Podem Alcoi amb Naiara Davó i el seu equip al capdavant el celebrat aquest divendres al parc de Cervantes. Els ha acompanyatel líder del partit a la Comunitat, Ruben Martínez Dalmau,

Diendres a la vesprada, el Parc de Cervantes ha acollit l'acte central de campanya de Podem a Alcoi amb l'assistència de les diputades d'Unides Podem Mari Tere Pérez, Héctor Illueca i del líder del partit a la Comunitat, Rubén Martínez Dalmau. 

La candidata a l'Alcaldia d'Alcoi, Naiara Davó, ha destacat que "la fortalessa d'Alcoi és la seua gent. Tenim la capacitat de lluitar pel que volem i reinventar-nos.Tenim clar que no venim a fer les mateixes coses. Venim a fer-ne d'altres. I d'una altra manera. Amb vosaltres. Totes juntes. Perquè si és pot. Perquè Podem."

El síndic d'Unidas Podem a Les Corts, Rubén Martínez Dalmau, en la seua segona visita a la ciutat en poques setmanes, ha dit que "venim a donar-li suport a la que serà la primera alcaldessa de la democràcia d'Alcoi, i al seu equip"

Mentre, el Diputat d'Unidas Podemos al Congrés, Héctor Illueca, ha explicat que "les coses xicotetes s'han de pensar en gran" Fent referència a les polítiques municipals.

Per últim, Mari Tere Pérez, diputada d'Unides Podem al Congrés ha remarcat "la necessitat que les dones joves tingam espai en les institucions i feminitzem la política".