El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Naiara i Podem celebren el seu acte central amb el suport de Martínez Dalmau

Naiara Davó: "Necessitem un govern fort i ampli que puga atendre les necessitats de la gent."

Acte central de Podem Alcoi amb Naiara Davó i el seu equip al capdavant el celebrat aquest divendres al parc de Cervantes. Els ha acompanyatel líder del partit a la Comunitat, Ruben Martínez Dalmau,

Diendres a la vesprada, el Parc de Cervantes ha acollit l'acte central de campanya de Podem a Alcoi amb l'assistència de les diputades d'Unides Podem Mari Tere Pérez, Héctor Illueca i del líder del partit a la Comunitat, Rubén Martínez Dalmau. 

La candidata a l'Alcaldia d'Alcoi, Naiara Davó, ha destacat que "la fortalessa d'Alcoi és la seua gent. Tenim la capacitat de lluitar pel que volem i reinventar-nos.Tenim clar que no venim a fer les mateixes coses. Venim a fer-ne d'altres. I d'una altra manera. Amb vosaltres. Totes juntes. Perquè si és pot. Perquè Podem."

El síndic d'Unidas Podem a Les Corts, Rubén Martínez Dalmau, en la seua segona visita a la ciutat en poques setmanes, ha dit que "venim a donar-li suport a la que serà la primera alcaldessa de la democràcia d'Alcoi, i al seu equip"

Mentre, el Diputat d'Unidas Podemos al Congrés, Héctor Illueca, ha explicat que "les coses xicotetes s'han de pensar en gran" Fent referència a les polítiques municipals.

Per últim, Mari Tere Pérez, diputada d'Unides Podem al Congrés ha remarcat "la necessitat que les dones joves tingam espai en les institucions i feminitzem la política".