El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

El Deportivo està imparable i camina amb pas firme cap a la promoció d'ascens. Cert és que no estem ni en novembre, però la solvència, les possibilitats, el fons d'armari i la forma física de l'equip és envejable. L'Acero de Sagunt ha estat la víctima aquest diumenge, i ha incomodat els de Parras. Però amb el 2 a 0, s'ha acabat la història. Pau Franch ha fet un 'hat-trick'.

Més informació

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

Naiara Davó, alcaldable de Podem: "Estic convençuda que Alcoi va a votar progrés"

La candidata de Podem considera que no ha d'haver un govern en minoria: "la llei ho permet, però Alcoi necessita més mans i més caps treballant per la ciutat".

A punt de finalitzar la campanya electoral parlem amb la candidata de Podem Alcoi, Naiara Davó, qui ens concreta un dels eixos fonamentals del patit: l'eix morat, o com es fa més feminista un Ajuntament i una ciutat. També valora la llista que li acompanya, "una candidatura intergeneracional". I es mostra convençuda que Alcoi votarà al "bloc progressista". Tot al vídeo.

I si et quedes en ganes de més, ací et recordem a María Lozano i María López, la veu de l'experiència en la candidatura; o la barreja entre indústria i cultura de Josep Cortés.