El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Naix la plataforma ciutadana 'Xarxa Muro'

Presentació de Xarxa Muro

Té com ideari i objectius un espai d'encontre que pretén fer del municipalisme i la participació ciutadana la pedra angular del seu projecte.

A Muro s'ha creat un espai d'encontre que pretén fer del municipalisme i la participació ciutadana la pedra angular del seu projecte. El seu nom és 'Xarxa Muro' i té com ideari i objectius un espai d'encontre que pretén fer del municipalisme i la participació ciutadana la pedra angular del seu projecte.

L'alcalde de Muro i membre de la plataforma, Gabriel Tomàs, ha indicat que "totes les veïnes i veïns de Muro que vinguen a sumar són benvingudes i benvinguts , sempre amb un tarannà cívic, respectuós i constructiu, per tractar d'enfortir el municipalisme democràtic i propiciar una participació efectiva i igualitària".


Des de Xarxa Muro es va animar a la ciutadania a formar part d'aquest nou projecte. A banda de Tomàs i del president de la Federació de Partits Locals de la Comunitat Valenciana, també han intervingut Kike Pascual, regidor de la mateixa corporació; i Moisés Moltó, responsable de premsa i xarxes socials de Xarxa Muro.


Des de Xarxa Muro asseguren que es tracta d'un projecte positivista, que rebutja la confrontació i que amb molta força i il·lusió té la pretensió d'activar accions que facen de Muro un poble més habitable i acollidor.