El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Naix la primera gran base de dades de música festera

Radio Festa et permet sentir música festera, i Acordes Festeros reuneix tota la informació sobre marxes, bandes o compositors.

La Unió Nacional d'Entitats Festeres de Moros i Cristians, UNDEF, presenta Radio Festa, per a sentir marxes i pasdobles sense parar; i Acordes Festeros, on consultar qualsevol informació relacionada amb la música festera: àlbums, compositors, certàmens, bandes o municipis.

Són dos projectes en un, diferenciats però amb un mateix propòsit: posar a l'abast de tots, el gran món de la música festera.

Per una banda tenim Radio Festa, la possibilitat d'escoltar marxes i pasdobles. De moment el programa fa una selecció de 50 peces per a escoltar, però en un futur es podran buscar per compositor o banda.

I per altra banda tenim Acordes Festeros, una gran base de dades on es pot consultar tota la informació sobre les marxes, els compositors, les bandes o els certàmens de música festera.

Ens ho expliquen tot en el vídeo la presidenta de la UNDEF Pepa Prats, el gerent de Radiobanda Ramón Martínez; i els vocals de la UNDEF Francisco Valor i Juanjo Asensi.