El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Naix l'Associació José Luis González per agrupar als guitarristes alcoians

Joan Aracil, Raül Llopis i Jordi García / R. Lledó
La primera de les activitats de l'associació és el dijous 25 de febrer a les 19:30 h al Centre Cultural Mario Silvestre

L'Associació José Luis González ja és una realitat i pretén agrupar a tots els guitarristes alcoians. La primera de les activitats és al Centre Cultural Mario Silvestre el dijous 25 de febrer a les 19:30 h

Els guitarristes alcoians estan d'enhorabona. Joan Aracil i Jordi García han decidit crear l'Associació José Luis González. Ho fan perquè els guitarristes ho tenen complicat per estar units. Com ha comentat Joan Aracil, "els guitarristes sempre hem estat a soles. No tenim cabuda en una banda o una orquestra". Per presentar aquesta nova agrupació, el dijous 25 de febrer a les 19:30 h al Centre Cultural Mario Silvestre se celebrarà la jornada "Viu la música". Els participants d'aquesta jornada són 16 intèrprets i 3 professors col·laboradors que realitzaran una audició, presentaran l'associació i es podrà veure una exposició de guitarres. A banda de la Regidoria de Cultura i el Centre Cultural Mario Silvestre, també participen Guitarras AlhambraMusicoplix.

Alcoi compta, per fi, amb una agrupació de guitarristes. Un dels seus creadors, Jordi García, hi ha insistit en què "volem que no només els guitarristes s'involucren en l'associació, sinó que també ho faja tot el poble d'Alcoi". Aquest és la primera activitat de l'associació, però en un futur "es realitzaran tallers i master-class".

Raül Llopis, regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Alcoi, ha dit que "personalment és un orgull que l'Associació José Luis González siga una realitat per fi". Ha animat i convidat a tothom a participar en l'activitat del 25 de febrer al Centre Cultural Mario Silvestre. Cal destacar que els 16 alumnes participants a l'audició són del Conservatori Professional Joan Cantó, l'Harmònica Alcoiana, l'Escola de música Amando Blanquer i l'Escola de música Crescendo. 

Segueix-me a Twitter:@Rubenet26