El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

El Deportivo no ha pogut amb el Castelló de Segona B. El gol de penal de Jony Ñíguez no ha sigut suficient per a emportar-se el XLI Trofeu Ciutat d'Alcoi. El resultat final ha sigut de 2-1. Abans del partit s'ha presentat l'equip amb l'absència destacada de De Lerma.

Més informació

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

Naix Utopia Iguala a Muro, una nova associació per assessorar i combatre la violència de gènere

Presentació d'Utopia Iguala
Ofereix serveis com el d'integradora social per a la relació entre empreses i víctimes per a ajudar a la contractació

Nerea Palmer, representant d'Utopia Iguala, ha destacat que "no hem de passar per alt qualsevol situació de crits o discussió" i ha volgut recalcar que "no només ha de denunciar la víctima"

Utopia Iguala ja s'ha presentat públicament. Es tracta d'una nova associació de Muro que naix amb l'objectiu que les víctimes o qualsevol persona denuncien si són testimonis d'un cas de violència de gènere. ARAMULTIMÈDIA ha parlat amb Nerea Palmer, representant d'Utopia Iguala, per tal de conèixer un poc més d'aquesta associació. Palmer ha destacat que "no hem de passar per alt qualsevol situació de crits o discussió" i ha volgut recalcar que "no només ha de denunciar la víctima". Per posar-se en contacte en l'associació, es pot fer a través de la seua pàgina de Facebook, el telèfon 24 hores 698 61 35 28, o al mail utopiaiguala@gmail.com

Algunes de les activitats que organitzen són teràpies grupals, tallers oberts al públic o activitats dirigides a hòmens per tal de trencar estigmes i estereotips. Nerea Palmer ha dit que "estan oberts a participar en qualsevol persona individual o associació".

L'associació, encara que és de creació recent, ofereix serveis com el d'integradora social per a la relació entre empreses i víctimes per a ajudar a la contractació. A més també compten amb l'atenció individualitzada d'una psicòloga i compten amb una advocada on les víctimes comptaran amb assistència jurídica sobre denuncia o acompanyament.