El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nancys Rubias i Carlos Jean actuen este dissabte en Ibi

Concert en la glorieta d'Espanya d'Ibi / Ajuntament Ibi

L'entrada a totes les actuacions és gratuïta.

Ibi organitza aquest cap de setmana la seua particular celebració musical pre festes de Moros i Cristians, una programació que hui dissabte 31 d'agost inclou els concerts del grup Nancys Rubias, i del DJ Carlos Jean.

Totes dues actuacions tindran lloc a la Glorieta d'Espanya d'Ibi; la primera d'elles serà la de Nancys Rubias, amb el polifacètic Mario Vaquerizo al capdavant. A la finalització d'aquest concert li tocarà el torn al productor musical i DJ Carlos Jean. L'obertura de portes al recinte serà a les 23 h.

Anteriorment, a les 20 h se celebra el Sainet fester, en el Teatre Rio, aquest any amb la funció "Si el llit parlara", guanyador del Concurs de Sainets Festers 2018. A continuació, a les 23 h, la ja tradicional cercavila de llum i pirotècnia del correfoc, amb la Colla de Dimonis de Massalfassar, que iniciarà el seu recorregut des de la plaça del Mercat fins a la plaça de l'Església de la Transfiguració del Senyor.

El diumenge 1 de setembre, el grup local Fórmula VI realitzarà un concert també gratuït en la cèntrica plaça de la Palla, a les 20 h, amb un repertori que farà recordar uns altres temps.