El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Natxo Gómez, de FEDAC, nomenat vicepresident de la patronal provincial

Natxo Gómez a l'esquerra de la imatge, acompanyat de representants de UEPAL i de la Cambra de Comerç d'Alcoi.

A partir d'ara l'organigrama de la unió empresarial de la província comptarà sempre amb un representant de FEDAC. S'assegura així que les reivindicacions de l'interior de la província estaran presents.

El president de la Federació Empresarial de l'Alcoià i Comtat, Natxo Gómez, ha sigut nomenat esta setmana com un dels vicepresidents de UEPAL, la Unió d'Empresaris de la Província d'Alacant.

Un nomenament que respon a les demandes de l'empresariat de les nostres comarques, que volien una major vertebració del territori i una major participació en UEPAL. Així, s'ha acordat que FEDAC sempre ocuparà a partir d'ara una de les cinc vicepresidències de UEPAL.

Natxo Gómez mostra la seua satisfacció perquè "FEDAC sempre forme part de la junta directiva de UEPAL a partir d'ara. Hui ho seré jo, però quan acabe el meu mandat, la nova presidència de FEDAC tindrà veu i vot en esta patronal. Que se'ns escolte i se'ns tinga en compte és molt important per una àrea que no es troba en una capital de província".