El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Natxo Gómez substitueix Pablo de Gracia al capdavant de la Federació d'Empresaris Comarcal

Natxo Gómez, nou president de FEDAC
Pablo de Gracia va presentar la dimissió com a president de FEDAC després de ser nomenat president de la Cambra de Comerç

El nou president de FEDAC diu que continuarà la línia de l'anterior Junta Directiva, on les prioritats són la creació de sol industrial, el pla de reindustrialització i un pla territorial per l'ocupació.

FEDAC, la Federació d'Empresaris de l'Alcoià i el Comtat, ha reorganitzat la seua junta directiva després que el seu president, Pablo de Gracia, haja sigut nomenat president de la Cambra de Comerç d'Alcoi. Des de FEDAC expliquen que "per la càrrega de representació i treball institucional que implica", Pablo de Gracia ha decidit presentar la seua dimissió com a president de la patronal i dedicar-se per complet a la Cambra. Així, en la mateixa assemblea, es va triar per unanimitat a Natxo Gómez, actual president de DATO, una de les associacions empresarials de la zona que formen part de FEDAC.

Natxo Gómez assegura que continuarà amb el treball realitzat fins ara per la junta directiva, i sobretot en els projectes més urgents, com són el Pla de Reindustrialització Territorial o el Pacte Territorial per l'Ocupació. "Sobretot", expliquen des de FEDAC en un comunicat, "valorar el gran esforç que es fa per totes les empreses de les comarques per a progressar i fer créixer l'economia en l'interior d'Alacant". Així, un dels objectius és la creació de sol per a "ser competitius, atraure més empreses, i sobretot evitar la fuita de les ja instal·lades, que pel seu creixement no troben ubicació actualment en les nostres comarques".

El nou president de FEDAC també diu que treballaran conjuntament amb altres òrgans empresarials, tant privats com públics, com ara la Cambra de Comerç, l'Àgora o el CEEI Alcoi-València, "per no duplicar esforços i poder sempre oferir les màximes facilitats tant as l'empresariat com als emprenedors que decidisquen començar una nova activitat".

FEDAC és una federació de patronals de diferents sectors, on s'integren associacions com Aceca, Acetex, Acopac, Amade, ATP Turismo, Asemac, Asotrac, Comtat Comercio Cocentaina, Dato, Jovempa o Muro Comercio.